Training Communicate Value to the Next Level (CV2NL1)

Vertaal de Waarde van uw product of dienst naar een hoger niveau …

Het communiceren van de waarde en het verkopen van oplossingen is niet eenvoudig

Er zijn minder mensen die waarde kunnen kopen en meer mensen die gedreven worden door kostenverlaging en het besparen van geld. De mensen die waarde kunnen kopen zitten gewoonlijk hoger in de organisatie van het bedrijf. Om slagvaardig aan deze mensen te kunnen verkopen, moeten we hun zakelijke doelen begrijpen.

De komende trainingssessie wordt interactief en is toepassingsgericht, waarin levensechte voorbeelden het herhaalbare, voorspelbare proces in verschillende account situaties illustreert. Maar nog belangrijker is dat u ook nieuwe mogelijkheden bij actuele of nieuwe accounts zult gebruiken gedurende de trainingssessie.

De Training geeft u nieuwe inzichten en daardoor helpt deze

 • uzelf en uw bedrijf te positioneren als een strategische partner in plaats van als een verkoper.
 • de prijs minder relevant te maken
 • met beslissers van verschillende niveaus geloofwaardigheid en vertrouwen tot stand te brengen.
 • van de huidige en de nieuwe potentiele klanten hun percepties van u en uw bedrijf te verbeteren.
 • de oplossingen van uw bedrijf beter te positioneren.

Om het leerproces zo effectief mogelijk te laten verlopen zullen we de nadruk leggen op drie belangrijke onderdelen.

 1. Research:
  Wat zijn de belangrijkste doelen van de klant/prospect, wat stuurt zijn/haar beslissingen. Hoe verzamelen we deze informatie en wie en wat kan ons helpen in dit proces?
 2. Voorbereiding:
  Hoe benaderen we de mensen die we willen spreken en hoe gebruiken we de verzamelde informatie om de meeting voor te bereiden, en ervoor te zorgen dat bestaande relaties niet verstoord worden.
 3. Presentatie:
  Het geven van de uiteindelijke presentatie waarbij uw waarde wordt overgebracht en waarbij ervoor gezorgd wordt dat deze waarde aansluit bij de zakelijke behoeften van de klant en hoe deze waarden hem/haar helpen zijn/haar doelen te bereiken.

Om de sessie zo effectief mogelijk te maken, vragen wij u relevante informatie van een van uw top targets mee naar de training te brengen.

Nu met 20% Zomerboekkorting!

Schrijf je in voor deze Training